Vein ja Veis! Veelkord! – tuba sai täis!

Juhtus selline asi, et sündmusele Vein ja Veis (22.11) oli nii palju soovijaid, et me pakume välja sama sündmuse ka reede õhtusse ehk 21.11! Seega,  nüüd on õige hetk end õhtusöögile kirja panna! Petersell hoiab seni pannid kuumad ja veinid õigel temperatuuril:) 

Sügisel keskendume söögitegemisele, mis Petersellil hästi välja tuleb. Ja Taneli lemmitooraine on maheveis – seega tuleb seda viies erinevas variandis!

Eestimaise maheveise 5-käiguline õhtu koos sobivate veinidega!
Kohal on sommeljee Kristel Niit ja Veinid!

Veis ja trühvel

Amuse-bouche soolaveisest ja värskest trühvlist

Carpaccio sisefileest

Sisefilee, rukola, parmesan, murulauguõli, seedermänniseemned

Veis ja puljong

Veiseliha pelmeen, üdikondipuljong, hapukoor

“Diafragma”
Veise diafragma, ürdivõi, köögivili
 
Dessert

Tumeda šokolaadi ganache, punaveiniga hautatud ploomid

Hind 89.-
Palun broneeri õhtusöögile laud!

Broneerimine