Juhtus selline asi, et sündmusele Vein ja Veis (22.11) oli nii palju soovijaid, et me pakume välja sama sündmuse ka reede õhtusse ehk 21.11! Seega, nüüd on õige hetk end õhtusöögile kirja panna! Petersell hoiab seni pannid kuumad ja veinid õigel temperatuuril:)
Sügisel keskendume söögitegemisele, mis Petersellil hästi välja tuleb. Ja Taneli lemmitooraine on maheveis – seega tuleb seda viies erinevas variandis!
Eestimaise maheveise 5-käiguline õhtu koos sobivate veinidega!
Kohal on sommeljee Kristel Niit ja Veinid!
Veis ja trühvel
Amuse-bouche soolaveisest ja värskest trühvlist
Carpaccio sisefileest
Sisefilee, rukola, parmesan, murulauguõli, seedermänniseemned
Veis ja puljong
Veiseliha pelmeen, üdikondipuljong, hapukoor
“Diafragma”
Veise diafragma, ürdivõi, köögivili
Dessert
Tumeda šokolaadi ganache, punaveiniga hautatud ploomid
Hind 89.-
Palun broneeri õhtusöögile laud!
Palun broneeri õhtusöögile laud!